De Remeha Tzerra Plus ketel

remeha tzerra ketelRemeha is een merk CV ketels die de laatste jaren steeds meer gebruikt wordt. Dit is ook niet zo gek want Remeha levert hoge kwaliteit ketels voor een lage prijs. Een model dat door de fabrikant wordt verkocht is de Remeha Tzerra Plus. Dit is een ketel die verkrijgbaar is in drie verschillende comfortklassen en daardoor voor ieder huis of bedrijf de ideale oplossing kan zijn. De combi ketel die voor de verwarming en het warme water uit de kraan zorgt heeft een aantal eigenschappen waarmee het zich onderscheidt van andere CV ketels.

Hoogste comfort

De Remeha Tzerra Plus ketels staan vooral bekend om het comfort dat zij leveren. Dit uit zich niet alleen door het ogenschijnlijke gemak waarmee een Remeha ketel een huis kan verwarmen, maar ook door het makkelijk onderhouden van de ketel. Hierdoor komen er minder storingen voor. Het extra comfort wordt ook duidelijk door het compacte formaat van de ketel. Dit zorgt er namelijk voor dat de ketel overal opgehangen kan worden. Ondanks het hoge vermogen en compacte formaat doet de Tzetrra Plus ketel toch geruisloos zijn werk.

Geld besparen op energie

Naast comfort is tegenwoordig natuurlijk ook belangrijk hoe zuinig een ketel is. De Tzerra Plus modellen van Remeha zijn allemaal voorzien van een energieklasse A label die aantoont dat de ketels tot de aller zuinigste ketels op de markt behoren. Deze energiezuinige prestaties zijn vooral te danken aan de speciale pomp die in de CV ketels worden gebruikt. Deze zorgt naast de zuinge prestaties ook voor het geruisloos functioneren van de ketel.